Opleiding /workshop 'Meesteres / Meester'

Met grote regelmaat ontvang ik mailtjes met interesse naar een opleiding tot Meester of Meesteres. Daarom geef ik op deze pagina wat aanvullende informatie die van belang is als je interesse hebt om bij mij in Den Haag een workshop te volgen

Voor wie is er een workshop?

Vrouwen en mannen die al een tijdje bezig zijn met SM maar de finesses willen beheersen, hun mogelijkheden willen uitbreiden of de broodnodige veiligheidsaspecten willen weten.

Uiteraard zijn er ook mensen die nog aan het begin staan van hun zoektocht en onzeker zijn over hun rol en uitvoering daarvan.

Waarom volg je een workshop?

Iedereen heeft natuurlijk zo een eigen redenen om mij hiervoor te benaderen. De een wil het met de eigen partner ontdekken, de ander wil het puur voor zichzelf en weer anderen willen zelf als professioneel Meesteres aan de slag.

Wat leer je van Meesteres Kate tijdens een workshop?

De mogelijkheden zijn best uitgebreid bij mij in House of SubMission en ik vind het altijd weer erg leuk wanneer ik vrouwen, mannen of stellen op weg kan helpen. Zomaar wat onderwerpen die aan de orde komen tijdens een workshop zijn:

- Wat is het verschil in beleving tussen een suede zweep en een rubber zweep?
- Waar op het lijf kan ik wel slaan en waar absoluut niet?
- Sla ik niet te hard? Of juist te zacht?
- Ik wil wel iets met touwen doen, maar ik heb geen idee hoe te beginnen.
- Kan ik schade toebrengen wanneer ik iemand vastbind?
- Wat voor impact kan het hebben wanneer je alle zintuigen bij de ander wegneemt?
- Wat is het belang van harde grenzen aangeven?
- Hoe gebruik je een stopwoord?
- Wat voor anale spelletjes kan ik doen?
- Wat is oprekking en hoe doe je dit?
- Hoe laat ik mijn speelpartner luisteren naar mij?
- Wat kan ik allemaal doen met CBT?
- Wat voor Meesteres schuilt er in mij?

Natuurlijk kun je tevoren aangeven naar welke onderwerpen jij extra nieuwsgierig bent en zal hier zeker aandacht voor zijn.


Welke materialen heeft Meesteres Kate terbeschikking tijdens een workshop?

In de Studio in den Haag zijn allerlei zwepen voorhanden, klemmetjes, meters (schoon) touw, boeien, maskers, strapons, maar ook kooien, bondagetafels, electrische takels, strafbankjes, kruizen en bullwhips. Maar ook een prachtige badkamer met schone handdoeken waarvan je gebruik kunt maken wanneer je misschien wat verhit bent geworden .

Maar ook condooms (ook bij een strapon is dat verstandig), handschoentjes (voor de anale spelletjes) en glijmiddel, drankjes voor de droge kelen en natuurlijk alle tijd en energie die erin gestoken wordt door mij zelf.

Zoals je uit bovenstaande kunt afleiden krijg je dus, naast de informatie, heel veel tijdens een opleiding/workshop waarmee je daarna ook prima aan de slag kunt. En uiteraard kun je altijd een vervolg op de workshop boeken, waarin nog dieper op alles ingegaan kan worden en jij nog meer handvaten krijgt om jouw slaaf aan jouw voeten te houden.

Waarom moet ik betalen voor een workshop van Meesteres Kate

Net zoals alle opleidingen en/of workshops die er zijn op diverse vlakken, hangt er ook bij mij een prijskaartje aan vast. Immers, ik heb hierboven al een opsomming gegeven van alles wat er bij een workshop komt kijken. En wanneer je bijvoorbeeld een cursus yoga wilt volgen, bloemschikken of de engelse taal: aan alles hangt een prijskaartje. Of je dit nu volgt puur voor jouzelf of dat je er jouw beroep van wilt maken, het kost geld.

Zo ook dus bij mij en dat is iets wat sommigen toch nog vreemd lijken te vinden. Ik doe het toch voor mijn plezier? Dus dan doe je zoiets toch zeker gratis?

Afspreken voor en workshop van Meesteres Kate

Wanneer je na het lezen van alle uitleg hierboven nog steeds denkt dat ik dit gratis doe, dan raad ik jou aan om vooral geen contact met mij op te nemen.

Nu je aan het einde van deze informatie pagina over ene workshop bij mij in Den Haag bent gekomen en na het lezen van alle uitleg denkt: "Ze heeft helemaal gelijk, ik snap dat best!" dan kun je mij uiteraard een mailtje sturen en zal ik graag een en ander nader toelichten.

 

 workshop Mrs Kate House of SubMission Den Haag
Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English