Leer:

Leren kleding behoort wel tot mijn favorieten.
Wàt het ook is wat ik draag van leer, dat maakt niet zoveel uit. Ik vind het gewoon geweldig om te dragen, voelen en ruiken. Leer is stoer, leer voelt erotiserend, leer straalt macht uit en geeft bij velen aanzien. De geur van leer is enorm geil, het gevoel van leer is zacht maar toch ook erg stevig.
Wanneer ik mijn lange leren jas draag in combinatie bijvoorbeeld met mijn leren lange broek, leren laarzen eronder met stalen hak kun je veel mannen 'wegdragen'.
Mijn leren corset met daaronder een leren rokje, maar gecombineerd met lange, zachte kalfsleren handschoenen waarmee ik langzaam over jouw huid streel is erotiserend, het maakt je verslaafd en je wilt er alles voor doen om het maar te blijven voelen of ruiken.
Mijn hand kussen die in het leer gestoken is, mijn voeten kussen die in leren laarzen gehuld zijn en wanneer jij vanonder mijn voeten vol genot omhoog kijkt moet je jezelf toch wel in de hemel wanen. Ben je een echte leerfetishist en wil je zo'n sessie, geef dit dan bijtijds aan zodat ik wellicht rekening hou met mijn garderobe.
Wil je mij iets cadeau doen van leer? Neem dan even contact met mij op voor bijvoorbeeld de maat, dan komen we er vast wel uit.

Meesteres Kate Den Haag Nederland
Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English