Meesteressenuurtje:

Wat is dat dan? Hoe anders is dit dan een 'gewone' sessie bij U? Een van de vragen die mij weleens gesteld worden via de mail, telefoon maar ook tijdens het open huis van onze smstudio.

Bij de gewone sessies (noem het maar gewoon zeg) is er bij binnenkomst een voorgesprek waarin ik vraag naar jouw harde grenzen, jouw gezondheid, of je tijdelijke sporen kunt hebben (denk aan bijvoorbeeld een lekkere rode, vurige kont na een spanking, denk aan striemen van een zweep of caning, altijd maar voor een aantal dagen zichtbaar, niet permanent dus)
En, hier is het grootste verschil, je mag tijdens dit voorgesprek jouw voorkeuren uitspreken. Aan mij natuurlijk wat ik hiermee doe, hoe ik dit uitvoer en ook wanneer ik dit doe.
Niet te verwarren dus met een wensenlijstje of zelfs een scenario, daar heb ik een enorme hekel aan.

En van daaruit komt dus dit Meesteressenuurtje. Die hekel aan scenario's.
Een voorgesprek waarin jouw gezondheid en harde grenzen besproken worden, blijft gewoon bestaan. Ook mijn vraag of je met tijdelijke sporen de studio kunt verlaten, dat blijft dus ook.
Maar voorkeuren? Nee!

Ik speel met jouw lijf en geest zoals ik op dat moment wil. Altijd wel binnen jouw harde grenzen, maar voor de rest...leave it all up to me!
Mijn favoriete suspension (hangende bondage) en/of een lekker zwepenspel met een potje vernedering. Travestie in optima forma (je zou bijna jezelf willen neuken zodra jij jezelf in de spiegel ziet). Voetaanbidding en dienstbaarheid, is mijn koffie nog niet ingeschonken? Gekleed in een leren riementuig, ballgag en buttplug in, kettingen tussen armen en benen en ondertussen die koffie op een dienblad aanbieden. Een lekker potje cock and balltortue (even stoeien met jouw kroonjuwelen) en/of jouw tepels tot spenen rollen tussen mijn vingers?

Maar net hoe mijn pet staat, wat voor chemie ik bij jou krijg en, uiteraard, hoe jouw harde grenzen zijn. Zo vul ik dus dat Meesteressenuurtje in. Grillig en afstandelijk. Warm en verleidelijk. Brutaal en uitdagend. Creatief en veeleisend. Ik laat mij leiden door mijn gevoel en onze chemie en zo blijft het dus ook voor mij een verrassing.

En, dat vergeet ik bijna te vertellen, wanneer je voor een Meesteressenuurtje komt (of twee uurtjes, drie uurtjes etc) dan krijg je er per uur 15 minuten bij. Zomaar, omdat ik zo geweldig en lief en gul ben. Ja echt!
Reken even mee (wanneer jij een slaaf bent die graag op de centen let): bij een Meesteressenuurtje krijg je er dus een kwartier bij. Kom je voor twee Meesteressenuurtjes dan is het dus 2 x 15 minuten = 30 minuten gratis en voor niets erbij. Natuurlijk ben jij slim en tel je gewoon door, zodat je weet hoeveel speeltijd je van mij extra krijgt bij 3 uur, 4 uur etc.

En zou dat nou echt zijn omdat ik zo lief, geweldig en gul ben? Of zou het ermee te maken hebben dat ik gewoon lekker lang en veel mijn eigen zin doe?
Dat ik dus nergens rekening hou met een voorkeur van jou, behalve dan jouw lot in mijn ervaren handen te leggen. Want dat is voor mij toch eigenlijk wel de juiste omschrijving van een slaaf: jouw lot in mijn handen leggen en meegaan in mijn flow, mijn richting, mijn doel, mijn zin.

Wanneer jij jezelf graag ziet als een slaaf die zich voegt naar mijn wensen en echt de touwtjes uit handen wil geven, dan is dit toch een mooie uitdaging voor jou?
Mij dienen.

Nou, waar blijft die koffie? Zwart graag. Zwart heet en sterk.

Meesteres Kate Den Haag Nederland
Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English